هولوکاست واقعه‌ای برای مظلوم نمایی صهیونیست است که تجدیدنظرطلبان یهودی تمام تلاش خود را برای از بین بردن این واقعه دروغ می‌کنند اما حامیان هولوکاست این تجدیدنظرطلبان را تحت فشارهای مختلف روحی، روانی و قرار می‌دهند تا قدرت به‌دست آورده‌ از هولوکاست را نگه دارند.

 

پایگاه صهیون‌پژوهی خیبر، با وجود اینکه غربی‌ها، صهیونیست‌ها و سرکرده‌های کشورهای غربی با تمام امکانات، تدابیر و تبلیغات وسیعی که درباره مسئله دروغین هولوکاست» کرده‌اند، تا کنون ده‌ها محقق و مورخ بزرگ اروپایی و صدها استاد برجسته، با ارئه اسنادی متقن و محکم که هیچ صاحب نظری نمی‌تواند بر این مدارک اشکال وارد کند، مسئله دروغین هولوکاست را رد کرده‌اند.

افرادی همچون مارک وبر، داریوژ راتایژاک و آرمان آماردوس و از جمله هزاران نفری هستند که نسبت به نفوذ صهیونیسم معترض هستند و از طرفی هولوکاست را قبول ندارند، این گروه منتقد به مسئله دروغین و جعلی هولوکاست اغلب به تجدید نظر طلبان» شهرت دارند.

[۱]

 

هولوکاست چیست؟

به عقیده صهیونیسم، در یکی از سال‌های جنگ جهانی دوم، آلمان نازی ۶ میلیون یهودی را در اتاق‌های گاز اردوگاه آشویتس لهستان، سوزانده است. به این ماجرای کاذب، هولوکاست» می‌گویند. این افسانه دروغین و داستان‌های مربوط به آن در چند دهه اخیر ابزار مظلوم‌نمایی صهیونیست‌های اسرائیل بوده است.

در این میان محققان بزرگی هم بوده‌اند که به مقابله با این قضیه دروغین پرداخته‌اند و به تجدید نظرطلبان» مشهور شده‌اند که با ادله متقن خود این ماجرای جعلی را رد کرده‌اند.

[۲] افرادی که با دلائل و مدراک متقن خود به مقابله با این مسئله دروغین پرداخته‌اند، بسیارند ولی به تعدادی از این افراد اشاره می‌کنیم:

  • گرمار رودولف: شیمیدان آلمانی که به خاطر نوشتن کتابی ارزشمند تحت عنوان کالبد شکافی هولوکاست» در سال ۱۹۹۵ از آلمان گریخت و مدتی را در انگلیس و سپس در آمریکا زندگی کرد ولی در نهایت با تلاش یک گروه صهیونیستی موسوم به ICE» به آلمان بازگردانده شد و درحال حاضر در زندان بسر می‌برد.

نکته قابل توجهی که در بین تمام مسئولین غربی وجود دارد، این است که هیچ پاسخی به منتقدین نمی‌دهند و فقط حکم قضایی صادر می‌کنند. هانری راک که خود جزو منتقدین هولوکاست و جزء تجدیدنظرطلبان است، درباره خودداری سران اروپا از بحث هولوکاست و برخورد قانونی با منتقدان به بحث هولوکاست گفت:

آنها می‌دانند که در بحث با تجدیدنظرطلبان شکست می‌خورند؛ چون دلیلی ندارند که به ما ارائه دهند و ما را قانع کنند. ادله مطرح شده آنان بی‌معناست. یکی از اعتقادات مضحک آنان این است که نازی‌ها از چربی ۶ میلیون قربانی، صابون درست کردند و این در حالی است که بسیاری از یهودیان این را قبول ندارند ولی مخالفت خود را علنا اعلام نمی‌کنند.»

فرضیه تجدیدنظرطلبان با نامه یکی از یهودیان اثبات شد. وی در نامه خود بیان داشت: شاید نازی‌ها چنین عقیده‌ای را در سر داشتند ولی هیچ وقت دست به چنین جنایتی نزدند. من از گورستان یهودیان در نیس دیدن کردم و قبری را مشاهده کردم که بر روی آن نوشته شده بود که در این قبر صابونی که از چربی قربانیان به دست آمده، دفن شده است و این واقعا احمقانه است.

هولوکاست دروغ بزرگی است که ۶۰ سالی یهودیان را به میدان بازی آورده است تا بهره خویش را ببرند و اروپایی‌ها آن را باور کردند یا اینکه وانمود به باور آن می‌کنند تا اقدامی صورت نگیرد.

 

تجدیدنظرطلبان و هولوکاست

۲-سرژ تیون: وی محقق علوم اجتماعی فرانسوی است که به خاطر انتقاد به هولوکاست و بیان دلائل و مدارکی که برای عقیده خود بیان کرد، مورد بی‌مهری صهیونیسم واقع شد و از شغلش اخراج گشت.

۳-ارنست زاندل: ناشر کانادائی الاصل که پس از چهل سال زندگی در کانادا به خاطر انتشار مقاله ریچارد هاروود که زنگ خطری برای لابی هولوکاست بود، از این کشور اخراج شد و هم اکنون هم به خاطر زیر سوال بردن تعداد قربانیان این ماجرای جعلی در زندان بوده و در انتظار محاکمه به سر می برد.

[۳]

۴-استاگلیش: وی قاضی شهر هامبورگ آلمان بوده و نویسنده کتاب افسانه آشویتس» است که این کتاب در اصل رساله دکترای وی بوده است و در آن مبحث هولوکاست را پر از تناقض و مملو از اشتباه خوانده است. با این وجود رساله دکترای وی پذیرفته شد ولی پس از انتشار این کتاب، مدرکش را پس گرفتند و وی را با کسر ۱۰% درصد از حقوقش مجازات کردند.

۵-پل رسینر: وی تحقیق مفصلی درباره اتاق‌های گاز آشویتس کرد و اتاق‌های گاز را ماجرا و مسئله‌ای ساختگی خواند.پس از انتشار این تحقیق به صورت کتاب، وی به همراه ناشر کتابش مجازات شد و وی را به پرداخت جریمه‌ای هنگفت و حبس تعلیقی محکوم کردند.

۶-هانری روکه: دکترای خود را به تحقیق در مورد اتاق‌های گاز و گاز زیکلون B اختصاص داد؛ پس از تحقیق فراوان در صحت ماجرای هولوکاست شک کرد. دانشگاه رساله دکترای وی را با رتبه ممتاز پذیرفت؛ ولی دولت فرانسه تصمیم دانشگاه را لغو و رتبه هانری را از او پس گرفت. این دخالت در تاریخ هزار ساله دانشگاه‌های فرانسه بی‌سابقه است.

منتقدین و منکرین هولوکاست از جایگاه علمی و روشنفکری بالایی برخوردارند و آنان با استناد به دلائل و مدارکی که در دست دارند، انتقادات خود را مطرح می‌کنند.

غرب بر هولوکاست تقدسی قائل است که حتی برای مقدسات دینی نیز وجود ندارد، به عنوان مثال می‌توان گفت در غرب فیلم‌ها و آثار هنری عرضه می‌شود که در آن به پیامبر خدا حضرت مسیح علیه السلام توهین می‌شود مانند آخرین وسوسه حضرت مسیح و اتفاقا نه تنها عرضه این آثار محدود نمی‌شود بلکه با تسهیلات افزون‌تر توسعه پیدا می‌کند و تکثیر می‌شود.

اما هولوکاست به هیچ وجه حتی نباید کوچک شمرده شود، چه برسد به اینکه آن را زیر سوال ببرند. برای آشنایی بیشتر با خیل تجدیدنظرطلبان دیگری همچون ابراهیم علوش، احمد رامی، احمد هوبر، فرد لوختر و می‌توانید به کتاب هولوکاست و تجدیدنظرطلبان مراجعه کنید.

این هاله را درحالی ایجاد کرده‌اند که هولوکاست یک مقوله عقیدتی نیست که با توهین و یا انتقاد به آن، عقاید اروپائیان جریحه‌دار شود. هولوکاست یک مبحث تاریخی است که یهودیان و جنبش صهیونیسم به وسیله آن سلطه‌گری می‌کنند. در واقع آنان با احیای هولوکاست درصدد اثبات مظلوم‌نمایی خود هستند، برای اینکه بتوانند در فلسطین و در مقابل منتقدین هولوکاست که به وسیله قلم و قدم خود سعی در انکار و ابطال هولوکاست دارند، با محدودیت قانونی و محاکمه‌های سخت مجازات می شوند.

 

 

 

 

نویسنده: سجاد سلیمی

[۱] سراج

[۲] مشرق نیوز

[۳]  تبیان

 


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها